Spring til indhold

Sandobberne Camping

På Sanddobberne Camping bor I bogstaveligt talt midt i naturen, som er beskyttet af Natura 2000-aftalen, og som har været uberørt i mere end 50 år. Her er forvredne træer, duftende lyng og køer som nærmeste nabo, og for vadefuglene er stedet et paradis: en lagunekyst, de kan vende tilbage til.

Sanddobberne Camping er partner i Geopark Odsherred, og det betyder at vi tager afsæt i de værdier, som Geoparken er bygget på: Landskab, kulturhistorie, kunst og råvarer. Vi knus-elsker Odsherred, og vil gerne dele den begejstring med vores gæster.

 Vores tilknytning til landskabet oplever du med det samme ved ankomst. Campingpladsen er som en naturpark, hvor ikke to pladser er ens, og hvor vi deler plads og udsigt med alle dyrene. Mod nord kigger du op mod "Bjergene", og kan se Sjællands tredje højeste punkt; Vejrhøj (som du kan vandre op til på ca. en halv time). Ind over land ses Dragsholm Slot med park, marker og skove, (hvor du også finder en dejlig restaurant og bistro. Lader du øjnene løbe sydover langs kystlinien ned mod Havnsø, kan du kan følge med i færgernes daglige fart. Udover vandet, mod vest ses Nekselø og Sejerø, og her nyder vi de mest fantastiske solnedgange aften efter aften.

Odsherred er kendt for sine malere, der har suget til sig af de smukke, svungne motiver, badet i al det lys, der reflekteres ind over Halvøen fra det omkringliggende hav. Det er derfor helt naturligt at kunsten har en stor plads i vores hjerter, og her på campingpladsen mødes du af en kreativ stemning, der inspirerer og motiverer. Vi har et velfungerende aktivitetsrum, der primært fungerer som atelier (med en fusing-glasovn, vi bruger når vi laver kurser på bestilling). 

 Pga. beliggenheden ud til Sejerøbugten kan der være stærk vind ved vandet visse dage. Derfor er Sanddobberne værdsat af vandsportsudøvere, der kalder stedet for Spot X. Der ligger en stor parkeringsplads her, så det er nemt at parkere ud for den græsmark, vi kalder Fodboldbanen. Her er der masser af plads til at få kitesurfing gear af og på. Der er også offentlige toiletter, som er åbne hele døgnet. Man er selvfølgelig velkommen i forretningen her, til fx at købe lidt mad og en kop varm kakao eller kaffe. Og vil man have en overnatning, så man kan få en dag mere på vandet, så lej en af vores hytter eller en campingvogn med havudsigt

 

Du kan kontakte Sandobberne Camping på

Telefon: 61 190910

Kalundborgvej 26D, 4534 Hørve

mail@sanddobberne-camping.dk

 

Eller besøge hjemmesiden via linket herFeedback

Sidst opdateret

04.03.2021

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme