Spring til indhold

Rosengårdens B&B

Rosengården ligger på Sjælland, midt imellem Kalundborg og Holbæk, med udsigt over Føllenslev og Snertinge og tilbyder værelser med TV

Kalundborg og Holbæk ligger 24 km derfra. Svinninge ligger 7 km fra os og der er rig mulighed for indkøb. Der er Aldi, Netto, Rema 1000, SuperBrugsen. I Jyderup som ligger 7 km fra os, kan du også handle ind i Netto, Spar, Rema 1000 og SuperBrugsen. I Snertinge som ligger 1,5 km fra os, ligger der DagliBrugsen, pizzaria, frisør og en tank station.

 Vi har 1, 2, 3 sengs værelser med adgang til fælles stue, fælles køkken til madlavning og fælles badeværelse. Vi har et stort opholdsrum med sofagruppe/lænestole og altan. Der er også mulighed for at spille Playstation.

Vi har 24 sengepladser i alt, fordelt på 2 længer. I den ene længe er der 14 sengepladser plus en babyseng på det ene dobbeltværelse og i den anden længe er der 10 sengepladser. Vi har også mulighed for opredning med 2 gæstesenge, en weekend seng og en ekstra babyseng. Nogle af vores dobbelt værelser er med 2 enkelt senge og nogle med 1 dobbelt seng.

 Der er to mindre studielejligheder på Rosengården, som har eget køkken, spiseplads. Den ene studielejlighed i stueplan, har også eget toilet/håndvask. De er begge med plads til to personer.

Der er to badeværelser i den ene længe og et badeværelse i den anden længe.

 Vores værelser/badeværelser/køkkener ligger på første sal, så man skal kunne gå på trapper. Vi har kun et dob. værelse og en studielejlighed i stueplan (dog med et par trappetrin ved indgangen). Vores ejendom er desværre ikke "handicapvenlig".

 Der er mulighed for at sidde på gårdspladsen eller i haven. Der er også et stort areal bagved bygningen, hvor man kan spille bold eller lave andre aktiviteter. Vi har en masse spil, som man kan låne.

 Vi har også en helt ny grill, som man kan låne for 100 kr. + grill kul.

 På Rosengården har vi en stor have/terrasse og et stort orangeri. Ejendommens øvrige faciliteter omfatter rygerum, bålplads, sø, samt gratis parkering. Vi vil også lave en petangue bane og en krolf bane. Og vi er ved at få etableret 4 shelters. Og der kommer nok også et vildmarksbad. Der vil også blive en bålplads i forbindelse med shelters.

 Og vi har etableret en gildesal på 80 m2, med plads til ca. 30 personer. Den kan bruges til mange forskellige formål, som f.eks. foredrag, vinsmagning, musikarrangement, teambuilding, yoga, retreats, banko, møder o.s.v.

 OBS. Kæledyr må desværre ikke medbringes pga. allergi gener.

 

Du kan kontakte Rosengårdens B&B via nedenstående kontaktoplysninger:

Rosengårdens B&B

v/Annette og Steve Kløcker Ritzau

Kirkemosevej 13

4591 Føllenslev

Mobil: 9390 4591/6140 1716 

CVR: 28629869   

rosengaardensbb2018@gmail.com

https://rosengaardensbb.dk/  

https://www.facebook.com/rosengaardensbb2018/Feedback

Sidst opdateret

04.03.2021

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme