Spring til indhold

Sagnlandet Lejre

Her findes huse og miljøer fra stenalderen, jernalderen, vikingetiden og 1800-tallet, samt arbejdende værksteder og gamle husdyrracer.

Sagnlandet Lejre er et stemningsfuldt og spændende udflugtsmål for hele familien. Det hele i 43 hektar enestående natur med bakker, skove, søer og enge.

Sagnlandet Lejres koncept og aktiviteter bygger på kultur- og naturoplevelser. Når du besøger stedet, sættes alle sanser i spil, og udfordringer til både hånd og hoved spiller et centralt element. 

Det gælder uanset, om du vælger en vandretur på egen hånd gennem Sagnlandet Lejres permanente rekonstruerede miljøer fra stenalder, jernalder, vikingetid og 1800årene. Og det gælder, når du overværer en af sæsonprogrammets mange events, deltager i et undervisningstilbud eller investerer i en skræddersyet oplevelsestur for sin arbejdsplads.

Saglandet Lejre lægger vægt på dialog, aktiv deltagelse og levendegørelse. Den aktiverende formidlingsform imødekommer alle og giver muligheden for at få en succesoplevelse af at udfolde deres kreative evner, fingerfærdighed og fysiske kunnen.

Du kan læse mere herunder.

Sagnlandet LejreFeedback

Sidst opdateret

02.03.2021

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme